Volg ons
Jack van Gelder AFC

Tweede Divisie

Jack van Gelder aan KNVB: ‘Mag AFC promoveren naar Eerste Divisie?’

Jack van Gelder aan KNVB: ‘Mag AFC promoveren naar Eerste Divisie?’

Het kan verkeren in Amsterdam. Waar tot enige tijd geleden ‘spelerscontracten’ en ‘betalingen’ afkeurend werden uitgesproken, vraagt nu clubcoryfee Jack van Gelder aan KNVB-directeur Jan-Dirk van der Zee of ‘de kampioen van het amateurvoetbal’ niet zou mogen promoveren naar de Eerste Divisie.

,,Goedemorgen. Tijd voor bezinning. Stel dat Cambuur en De Graafschap zo maar mogen promoveren naar de eredivisie als de competities in het BV worden stopgezet mag de AV kampioen van Nederland eventueel promoveren als men dat zou willen? De KKD heeft ruimte dan”, twittert Van Gelder aan Van der Zee.

De televisiepresentator heeft weliswaar geen officiële functie binnen The Reds, maar is wel zeer betrokken bij de koers van de club. Zo bepleitte hij eerder een verhuizing van sportpark Goed Genoeg naar een andere locatie aan de rand van de hoofdstad.

KNVB-directeur Van der Zee heeft vooralsnog niet gereageerd op de vraag van Van Gelder.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie