Volg ons
Jack van den Berg ASWH

ASWH

Jack van den Berg niet blij met grapjes Peter de Lange

Jack van den Berg niet blij met grapjes Peter de Lange

ASWH boekte zaterdag een 2-0 zege op ACV, maar desondanks hield trainer Jack van den Berg gemengde gevoelens over aan het duel. De veeleisende trainer had zich gestoord aan de gemakzucht in het slot van de wedstrijd.

Gemakzucht
,,Ik vond ons echt niet onaardig spelen, maar van die laatste twintig minuten baal ik enorm”, stelt Van den Berg in het AD. ,,Na de 2-0 komt er direct een bepaalde gemakzucht in het team, vooral bij de voorhoede. Peter de Lange begon bijvoorbeeld grapjes te maken en daar stoorde ik me enorm aan. Dat past helemaal niet bij ons”

Goed afsluiten
Van den Berg verwacht dan ook volledige focus volgende week tegen ODIN ’59: ,,Ik hoop dat we volgende week uit tegen ODIN’59 de concentratie vast kunnen houden, want ik wil dit jaar goed afsluiten. Zo’n laatste wedstrijd voor de winterstop heb je toch een maand in je hoofd zitten.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ASWH