Volg ons
Jack van den Berg ASWH

BVV Barendrecht

‘Jack van den Berg in verband gebracht met Feyenoord Onder 21’

‘Jack van den Berg in verband gebracht met Feyenoord Onder 21’

Jack van den Berg wordt genoemd als mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord Onder 21 jaar. Dat meldt het Twitter-account KuipTalk.

Van den Berg vertrekt deze zomer bij Barendrecht, waar hij vorig seizoen terugkeerde na een veelbesproken periode bij Katwijk. Op de Bongerd slaagde de ervaren coach er niet in Barendrecht in de Tweede Divisie te houden. Dit seizoen startte matig, maar naar verloop van tijd begon het elftal van Van den Berg te draaien, mede doordat belangrijke spelers terugkeerden van een blessure.

Feyenoord zoekt een coach voor haar Onder 21-team, waarmee de Rotterdammers via de beloftencompetitie de voetbalpiramide in willen stromen en uiteindelijk net als concurrenten Ajax en PSV in de Eerste Divisie actief willen zijn. Eerder leek Dirk Kuijt de ideale nieuwe coach, maar de Katwijker bedankte voor de eer. Van den Berg coacht naast Barendrecht ook zondaghoofdklasser IFC.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over BVV Barendrecht