zaterdag, januari 22, 2022
HomeClubsASWHJack van den Berg: 'Ik ben een gevoelsmens'

Jack van den Berg: ‘Ik ben een gevoelsmens’

Jack van den Berg is blij met de uitdaging die er voor hem ligt bij Katwijk, maar neemt met pijn in het hart afscheid bij ASWH. Al vaker werd hij benaderd door topamateurclubs, maar bedankte hij. Ditmaal stapte hij wel in.

Dubben
,,In het verleden ben ik vaker gevraagd door clubs als IJsselmeervogels, Spakenburg en Rijnsburgse Boys”, vertelt Van den Berg in het AD. ,,Dan was er de twijfel, begon het soms te knagen en durfde ik uiteindelijk niet die stap te zetten. Ook nadat Katwijk me benaderd heeft, heb ik weer zitten dubben. Ik ben nou eenmaal een gevoelsmens. Maar dit was ook een geweldige kans, werken in de absolute top van het amateurvoetbal bij de huidige koploper in de tweede divisie. Een kans die zich misschien niet meer zal voordoen. Het was geen makkelijk besluit. Het feit dat we bij ASWH, waar ik het nog fantastisch naar mijn zin had, niet kunnen doorselecteren, heeft ook meegewogen. Ik ben ervan overtuigd dat ASWH stappen omhoog had kunnen maken als daarvoor de mogelijkheden aanwezig waren of zouden zijn geweest.”

Feyenoord van het zaterdagvoetbal
Over zijn nieuwe club zegt hij: ,,Ik heb me de afgelopen week verdiept in de club, de spelers en de cultuur, want we moeten meteen aan de bak. Katwijk wordt toch gezien als het Feyenoord van het zaterdagvoetbal. Dat past mij als gewezen jeugdspeler van Feyenoord wel.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS