maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseJack van den Berg en IFC komende zomer uit elkaar

Jack van den Berg en IFC komende zomer uit elkaar

Jack van den Berg vertrekt komende zomer bij IFC. De Ambachtse hoofdklasser wil een andere weg inslaan qua beleid en moet tevens aan kostenbesparing doen.

,,Niet de prestaties of inzet van Jack (met afstand natuurlijk de beste IFC-trainer ooit) zijn daar debet aan, maar dit is slechts het gevolg van een koerswijziging bij de club. Na een ingrijpende herstructurering van de jeugdopleiding afgelopen zomer is het vizier nu gericht op de selectieteams. De focus gaat komende seizoenen liggen op meer doorstroming van jeugdspelers, intensievere talentenbegeleiding, plaats inruimen voor eerder vertrokken talenten en streven naar grotere herkenbaarheid. (..) Vanzelfsprekend zal enige kostenreductie gegeven de moeilijke voetbaltijden ook zeker een doel zijn. Het bestuur meent dat bij deze koerswijziging een ander type trainer dan Jack beter op zijn plaats is”, motiveert de club het besluit.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD