maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie Jack van den Berg debuteert met zege, Excelsior Maassluis wint bij Jong...

Jack van den Berg debuteert met zege, Excelsior Maassluis wint bij Jong Vitesse

Jack van den Berg heeft zijn rentree als trainer van Barendrecht opgeluisterd met een zwaarbevochten 1-0 zege op Jong Almere City. Excelsior Maassluis boekte een knappe zege bij Jong Vitesse: 1-3.

- Advertentie -

Barendrecht – Jong Almere City
Barendrecht kan ieder punt gebruiken in haar overlevingstocht door de Tweede Divisie en bemachtigde er zaterdagmiddag tegen Jong Almere drie. Na een wat tamme beginfase, waren de Almeerse beloften na tien minuten dichtbij de openingstreffer, maar de bal ging aan alles en iedereen voorbij. Het waren de talenten van coach Ivar van Dinteren die voor de pauze de gevaarlijkste ploeg was. Toch greep Barendrecht kort na rust de voorsprong. Yarick Dorst mocht een vrije trap nemen, zag zijn inzet in de muur belandden, maar haalde in de rebound verwoestend uit: 1-0. De Almeerders gingen op jacht naar de gelijkmaker, maar daardoor kreeg de equipe van Van den Berg wel kansen om het duel te beslissen. Omdat verzuimd werd de wedstrijd in het slot te gooien, was het in de slotfase nog even vrouwen en kinderen eerst. Met kunst en vliegwerk trok Barendrecht de 1-0 over de streep, waardoor het in punten gelijk komt met Jong Almere City.

Jong Vitesse – Excelsior Maassluis
Winnen op Papendal is niet veel ploegen gegeven. Op het sportcomplex van Vitesse vallen bovendien doorgaans weinig doelpunten. Excelsior Maassluis brak echter met die statistieken en opende al na 2 minuten de score via rake vrije trap van Stephan Kruithof. Het duel zakte daarna in qua amusementswaarde tot Jong Vitesse vlak voor rust een strafschop mocht nemen, maar die werd knap gestopt door doelman Jean Paul van Leeuwen. Na rust sloegen de Tricolores opnieuw snel toe. Ditmaal was het Vincent van den Berg die een voorzet van Marouane Afaker tegen de touwen schoot: 0-2. Tien minuten voor tijd maakte Ozgur Aktas namens Jong Vitesse het duel weer spannend door een hoekschop in te koppen. Excelsior hield echter stand en via Daan Blij bepaalde het de eindstand uiteindelijk op 1-3. Daardoor haakt de ploeg van coach Dogan Corneille aan bij de subtop.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES