zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieJack Tuijp: 'Niet naar De Dijk gekomen om af te bouwen'

Jack Tuijp: ‘Niet naar De Dijk gekomen om af te bouwen’

Zelden was een voetbalerfenis zo zwaar als die van Dennis Kaars. Op de doelpuntenmachine van De Dijk stond jarenlang geen maat, dus wie zou er ooit in staat moeten zijn om in zijn illustere voetsporen te treden? Daarvoor was eigenlijk bij voorbaat maar één kandidaat geschikt: Jack Tuijp.

Tijd was rijp
,,De Dijk had de afgelopen jaren al vaker gebeld, maar nu was de tijd rijp om op de interesse in te gaan”, vertelt de ras-Volendammer in De Telegraaf. „Ik voelde met name de afgelopen seizoenshelft dat het moment om een punt achter mijn profcarrière te zetten was aangebroken.”

Onderschatting
Afscheid nemen van het leven als voetballer doet Tuijp bovendien nog niet: „Mijn overstap naar De Dijk is eigenlijk ideaal: blijven voetballen op een mooi niveau bij een ontspannen, gemoedelijke club en iets minder trainen. Al kom ik hier zeker niet om af te bouwen. Want hoewel ik de ploegen in de Tweede Divisie nog niet zo goed ken, onderschat ik de competitie zeker niet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD