Volg ons

Eerste Divisie

‘Jack de Gier ter discussie bij NEC’

‘Jack de Gier ter discussie bij NEC’

De positie van NEC-trainer Jack de Gier staat onder druk. Dat schrijft De Gelderlander. Volgens de krant zorgen vier nederlagen in de afgelopen zes duels ervoor dat invloedrijke investeerders zich roeren.

De Nijmeegse club investeerde afgelopen zomer fors om een selectie samen te stellen die in staat is te strijden voor het kampioenschap. De realiteit is echter dat NEC in een sportieve crisis is geraakt. Algemeen directeur Wilco van Schaik wilde niet ingaan op de positie van De Gier en verwees naar technisch directeur Remco Oversier, die op zijn beurt de kaken op elkaar hield. Ook trainer De Gier wilde De Gelderlander niet te woord staan.

NEC staat momenteel achtste met 21 punten. Het is daardoor al vrijwel kansloos voor de titel en heeft enkel nog zicht op promotie via de nacompetitie.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie