maandag, maart 20, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlAfrica Cup of NationsIvoorkust- Sierra Leone gratis weddenschappen

Ivoorkust- Sierra Leone gratis weddenschappen

Een spannende wedstrijd: op zondag 16 januari staat de Africa Cup wedstrijd tussen Ivoorkust en Sierra Leone op het programma, die voor beide landen een belangrijke stap kan worden op weg naar een plek bij de laatste 16! Wie gaat er met de punten door in group E?

De ploegen van trainers Patrice Beaumelle (Ivoorkust) en John Keisler (Sierra Leone) zijn dus beiden tot het uiterste gemotiveerd om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Ivoorkust jaagt daarbij op hun goede vorm van vroeger, terwijl Sierra Leone voor het eerst in decennia kans maakt om de volgende ronde te bereiken, na een zeer sterke start tegen Algerije. 

Ivoorkust - Sierra Leone free bets Ivoorkust

 

VS

Ivoorkust - Sierra Leone free bets Sierra Leone

Datum: Zondag 16 januari
Aftrap: 17:00, Japoma Stadium, Douala

Hoe claim je free bets voor Ivoorkust - Sierra Leone

Sierra Leone is zondag uit op een nieuwe stunt. Gaat het ze ook lukken om de Olifanten, zoals de bijnaam van het Ivoriaanse elftal luidt, af te stoppen? Of gaat Ivoorkust er met hun gouden aanvallers met de winst vandoor? We maken het je makkelijk om een free bet af te sluiten!

Na het volgen van onderstaande stappenplan kun jij direct aan de slag met free bets voor de match van Ivoorkust tegen Sierra Leone. Profiteer van de beste bonussen en acties!

Stappenplan:

  • Kies één van de promoties hieronder
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de wedstrijd van Ivoorkust tegen Sierra Leone

Bet365 free bets voor Ivoorkust - Sierra Leone: Tot €100,- free bets

De best free bets voor de wedstrijd van Ivoorkust tegen Sierra Leone vind je bij bookmaker Bet365. Dit is onze favoriete bookmaker voor wedden op voetbal, en niet zonder reden!

Bet365 heeft namelijk de rechten voor de volledige Africa Cup weten te bemachtigen. Ze mogen dus weddenschappen aanbieden, maar daarnaast ook de wedstrijden zelf uitzenden! Super vet, want zo kun jij gratis de Africa Cup kijken bij Bet365 en zelfs live weddenschappen plaatsen.

Wordt Ivoorkust naarmate de wedstrijd vordert steeds sterker tegen Sierra Leone? Gebruik dan de mogelijkheid tot live betten om alsnog in te zetten op een overwinning voor de ploeg, of bijvoorbeeld op het vallen van een doelpunt in de tweede helft! 

Bert365 heeft een topactie voor nieuwe leden die zich registreren. Ze verdubbelen als bedankje dat je bij hen voetbal wilt kijken en wedden je inleg tot wel €100. Stel nou dat jij 5 tientjes inlegt voor een bet op Ivoorkust – Sierra Leone, dan geeft Bet365 je er een free bet van €50 bij!

Deze is gekoppeld aan hele redelijke voorwaarden – zo moet de odd van de free bet minimaal 1.30 zijn. We hebben al gezien – en besproken in het andere artikel – dat er daar een aantal interessante opties voor zijn bij deze wedstrijd in de Africa Cup! Wat dacht je van winst Ivoorkust @ 1.33?

BetCity free bets voor Ivoorkust - Sierra Leone: €20,- free bet!

Ook BetCity is een prima bookmaker wanneer je in wilt zetten op diverse voetbalwedstrijden en andere sporten. Bij BetCity vindt je een vergelijkbare promotie als bij Bet365. 

Ook hier ontvang je als nieuwe gebruiker een verdubbeling van je inleg als free bet. Dit bedrag is echter beperkt tot €20, dus wat lager maar niet minder free! Je kan dit inzetten op een overwinning voor Ivoorkust @ 1.33, dan zou je er 20 x 1.33 = €26,60 voor terugkrijgen.

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor Ivoorkust - Sierra Leone

Leuke extra bij BetCity is de mogelijkheid tot het boosten van quoteringen door deel te nemen aan Odds Boost. BetCity selecteert dan een aantal wedstrijden waarop je inzet, en boost in ruil daarvoor het bedrag als een persoonlijke bonus!

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor Ivoorkust - Sierra Leone

Ken je Livescore? Dit was altijd een soort teletekst, maar dan voor tussenstanden bij het voetbal. Zo kon je op dit platform perfect de stand van wedstrijden, gele kaarten, wissels et cetera bijhouden. Het bedrijf in voetbalscores- en statistieken bestaat al behoorlijk lang!

Sinds kort heeft Livescore een vergunning om wedden op sport aan te mogen bieden, en daarmee zijn ze begonnen onder de naam Livescore Bet. Het is nog even wachten op de officiële launch, maar als je je nu alvast inschrijft krijg je bij opening €40 aan free bets!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD