vrijdag, mei 27, 2022
HomeAfrica Cup of NationsIvoorkust-Algerije voorspelling: Africa Cupgoktips, kansen en gratis weddenschappen

Ivoorkust-Algerije voorspelling: Africa Cupgoktips, kansen en gratis weddenschappen

Alhoewel Algerije over stervoetballers zoals Riyad Mahrez, Islam Slimani en Baghdad Bounedjah beschikt staat de titelverdediger op de rand van eliminatie. Tegen de zogenaamd zwakke broeders wist de Algerijnse equipe het net niet te vinden.

Oud voetballer en analist Didier Six is van mening dat het speelse gemak waarmee ze het vorige toernooi domineerden eigenlijk totaal ontbreekt. Het elftal is onherkenbaar en speelt als los zand. Nu moet er gewonnen worden van Ivoorkust om door te kunnen gaan naar de volgende ronde.

 

 

VS

Datum: Donderdag 20 januari
Aftrap: 17:00, Stade de Japoma,Douala

Ivoorkust vs Algerije: Eredivisie voorspelling

In de wedstrijd tegen Equatoriaal Guinee poogden de aanvallers het alleen te doen, met uitzondering van Riyad Mahrez, maar de aanvoerder wist zijn team niet mee te krijgen in voetbal met meer overleg.

Volgens Didier Six, oud-voetballer en analist ontbreekt het de Algerijnen niet aan spirit, ondanks de slechte resultaten die ze tot nu toe geboekt hebben. Ze zijn ook niet bang om risicovolle dingen te ondernemen. Dat kan soms slecht uitpakken, maar het kan natuurlijk ook net goed vallen.

Overwinningen

De ploeg reeg voor het toernooi bovendien de overwinningen aaneen. Ze kunnen het voetbal onmogelijk verleerd zijn en bovendien is het een relatief jonge ploeg nog, waar eigenlijk nog veel rek in zit.

Djamel Belmadi de trainer van Algerije zegt gefrustreerd te zijn, maar neemt zijn spelers in bescherming. Hij gelooft in zijn team en ziet hoop op een goede uitkomst.

Atletisch

De Ivorianen spelen eigenlijk helemaal niet slecht, maar mede door een keepersblunder gaven ze een zekere overwinning uit handen. Het is een sterk elftal met atletische voetballers en voldoende scorend vermogen (Haller). Een gelijkspel zal zeker voldoende zijn voor het bereiken van de volgende ronde, maar aan de andere kant willen ze de blamage van het gelijke spel recht zetten, omdat zij er zich toe verplicht voelen.

Het belooft in ieder geval een wedstrijd te worden waarbij er op het scherpst van de snede gespeeld gaat worden. Waarbij Algerije licht favoriet is vanwege de noodzaak.

Ivoorkust vs Algerije: Eredivisie goktips

De Ivorianen
starten waarschijnlijk met het voor hen gebruikelijke 4-3-3 systeem en de
Algerijnen met de 4-1-4-1 variant.

Ivoorkust zal tot
twee veranderingen worden gedwongen, met Eric Bailly en Badra Sangare die
waarschijnlijk nog geblesseerd zijn na het duel met Sierra Leone. Op het moment is niet bekend hoe het met ze gaat.

Odilon Kossountou
en Ira Eliezer-tape kunnen mogelijk dit paar vervangen.

Waarschijnlijk
kunnen Wilfried Zaha en Nicolas Pepe hun plaatsen in de aanval houden, maar
Patrice Beaumelle heeft voldoende opties.

Djamel Belmadi  zou een aantal veranderingen aan de zijkant
kunnen doorvoeren om  meer aan te vallen.

Islam Slimani en
Yacine Brahimi behoren tot de spelers die kunnen beginnen in deze must-win-match.

De Algerijnen hadden tot aan hun verloren wedstrijd tegen Equatoriaal Guinee een ongeslagen reeks van 35 wedstrijden. Ze leken het record van Italië (37 wedstrijden) te gaan verbreken. 

Ivoorkust vs Algerije: Winkansen

Bij het begin van het toernooi stond de quotering van Algerije als kanshebber op de titel op 7.00 en die van Ivoorkust op 8.00.

De quotering voor de winst thuis is bij Bet365 3.30

De quotering voor een gelijkspel is 2.30

De quotering voor winst uit is 3.10

Volgens de statistieken is er 83 % kans op 2,5 doelpunten.

Ivoorkust vs Algerije: Hoe claim ik mijn free bets

 

Je kunt free bets verkrijgen als je besluit om een account te openen bij Bet365. Wanneer je bijvoorbeeld € 10 besluit in te zetten op de wedstrijd Ivoorkust- Algerije dan is er bovendien ook nog sprake van een special offer. Free bets zijn eigenlijk een soort van bonus die je gratis krijgt bovenop je weddenschap. Daar hoef je verder niks voor te doen, behalve natuurlijk het openen van een account.

Hoe claim ik mijn free bets voor Ivoorkust – Algerije? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]