Volg ons

Derde Divisie

Ivan Spijkstra en Puck Postma naar VVSB

Ivan Spijkstra en Puck Postma naar VVSB

VVSB heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Ivan Spijkstra en Puck Postma. Daarnaast verlengt Gino Demon zijn verblijf op de Boekhorst.

Spijkstra, een 21-jarige controlerende middenvelder, komt over van Be Quick 1887 en speelde in de jeugd bij Cambuur en FC Groningen. Vanwege zijn studie in Amsterdam verhuist Spijkstra naar het westen van het land. ,,Ik heb voor VVSB gekozen omdat het een club met veel potentie is en ik daar graag deel van wil uitmaken. Daarnaast pas ik qua discipline en mentaliteit goed bij de club: ik ben iemand die altijd hard werkt en alles doet om het team beter te laten spelen”, stelt hij op de clubsite.

Daarnaast doet Puck Postma (foto) weer een stap omhoog. De 23-jarige multifunctionele speler was eerder actief bij Go Ahead Eagles, Koninklijke HFC, Legmeervogels en SJC. ,,Ik wil graag hogerop en heb een goed gevoel bij VVSB!”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie