dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieIstvan Bakx: 'Ik zou nog wel naar Barcelona willen'

Istvan Bakx: ‘Ik zou nog wel naar Barcelona willen’

Istvan Bakx maakt voorlopig een prima seizoen door bij FC Oss. De 31-jarige aanvaller laat in gesprek met BN De Stem weten dat hij nog volop ambitie heeft. ,,Ik zou nog wel een keertje naar Barcelona willen”, zegt hij uiteraard met een grote knipoog.

Hij voegt er ook gelijk lachend aan toe: ,,Maar ik denk niet dat het erin zit….”. De zogeheten Googlespits toont dat hij zijn gevoel voor humor nog niet kwijt is.

Goed gedaan

Maar nu even serieus: FC Oss draait tot nu toe een prima seizoen en staat na acht wedstrijden op een vijfde plaats met veertien punten. Bovendien heeft het een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrenten. ,,De club heeft het deze zomer goed gedaan. We zijn een aantal basisspelers kwijtgeraakt, maar daar hebben ze goede jongens voor teruggehaald. Ze hebben ingezet op karakters”, zo analyseert Bakx.

Stabieler

,,De club heeft echt gezocht naar jongens waar je op kunt bouwen. We hebben nu meer zekerheden in het team, het is stabieler”, zo verklaart de aanvaller het succes.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD