Volg ons

Tweede Divisie

Ismail Yildirim blijft toch bij ASWH

Ismail Yildirim blijft toch bij ASWH

Ismail Yildirim blijft ASWH toch trouw. Een maand geleden kondigde de 30-jarige aanvaller zijn vertrek aan, maar op dat voornemen is hij teruggekomen, meldt het AD.

,,Ik snap dat het voor alle clubs lastig is in deze rare tijden, maar ik vond het niet fair hoeveel ik moest inleveren. Gelukkig had de club ook begrip voor mijn standpunt en zijn we er toch nog uitgekomen”, licht Yildirim zijn besluit toe in de krant. ,,Ik ben op 1 juni 30 jaar geworden, maar ik voel me nog hartstikke jong en fit. Ik wil nog zeker een jaar vlammen in de tweede divisie en laten zien dat ASWH meekan op dat niveau. Voetballend ging het vaak wel goed, maar het zal ook van mijn kant effectiever moeten.”

Eerder speelde Yildirim voor Oranje Wit, Kozakken Boys, RKC Waalwijk en het Turkse Boluspor.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie