dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagIs één van de meest unieke tribune-uitzichten binnenkort verleden tijd?

Is één van de meest unieke tribune-uitzichten binnenkort verleden tijd?

Vanaf de tribune niet alleen uitzicht hebben op het hoofdveld waar op behoorlijk niveau wordt gevoetbald, maar ook nog eens op een kasteel uit de 13e eeuw. Het is mogelijk over enige tijd verleden tijd, nu de gemeente Heemskerk de wens heeft om ODIN’59 te verhuizen naar elders.

Heemskerk wil graag woningen bouwen op de locatie waar nu sportpark Assumburg, een verwijzing naar kasteel Assumburg, is gevestigd. ,,Gemeente Heemskerk blijft voornemens om onze locatie voor woningbouw aan te merken. Daartoe willen ze binnen gebied Assumburg onderzoeken waar we mogelijk gehuisvest kunnen worden”, is te lezen op de website van ODIN.

Één van de mogelijke nieuwe locaties zou Tolhek kunnen zijn, al is die kans inmiddels niet zo groot meer: ,,In november 2020 communiceerde gemeente Heemskerk in een persbericht dat de politie van Noord-Holland een trainingscentrum wil bouwen op het Tolhek in Heemskerk. Zij onderzoeken of dat haalbaar is. Dit betekent dat ODIN ’59, mochten de plannen haalbaar zijn, niet verhuist naar het Tolhek.”

ODIN’59 heeft bij de gemeente – los van een eventuele verhuizing – aangedrongen op onderhoud van kleedkameraccommodatie en tribune.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD