Volg ons
Jeroen-Rijsdijk-Excelsior-Maassluis

Tweede Divisie

Irritatie bij ExcelsiorM: “Dit was een aanfluiting”

Irritatie bij ExcelsiorM: “Dit was een aanfluiting”

Excelsior Maassluis heeft de koppositie in de Topklasse Zaterdag na één week alweer afgestaan. De Tricolores kwamen tegen Kozakken Boys pas in blessuretijd op gelijke hoogte (1-1), waar in de eerste helft nog een penalty werd gemist door Niels Redert. Na afloop was er vooral woede over de scheidsrechter.

Gewoon een kanjer

Er was vooral irritatie dat Sam Dröge überhaupt floot, een jonge onervaren arbiter waar de ervaren scheidsrechter Ron Karremans toekeek als vierde man. Trainer Jeroen Rijsdijk was in AD/Rotterdams Dagblad dan ook boos. “Ik snap echt wel dat een jong talent moet groeien in topwedstrijden, maar liever wel in een andere topwedstrijd. Zijn optreden was gewoon niet goed, dan vond ik het ook echt jammer dat Karremans niet floot Dat is gewoon een kanjer. Hij snapt een geintje en de emotie die bij zo’n wedstrijd komt kijken.”

Zorg dat je de goede aanstelt

Aanvoerde Redert had zich ook gestoord. “Er waren teveel momenten waar hij de verkeerde beslissing nam. Ik begrijp er niets van. Er staat een hele ervaren scheidsrechter als vierde man langs de lijn, waarom fluit hij niet? Zorg als KNVB gewoon dat je een goede aanstelt, want dit was een aanfluiting.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie