zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieInvesteringsfonds moet Go Ahead Eagles weer naar Eredivisie loodsen

Investeringsfonds moet Go Ahead Eagles weer naar Eredivisie loodsen

Go Ahead Eagles hoopt met een investeringsfonds van circa een miljoen euro de eerste selectie te kunnen versterken. Directeur Hans de Vroome gaat op zoek naar twintig investeerders die elk 50 duizend euro willen inleggen, schrijft De Stentor.

Ambities
,,Ik wil verder met GA Eagles, maar de kans dat we volgend seizoen in de eredivisie spelen acht ik nihil”, stelt De Vroome in de krant. Dat betekent wel dat de club moeten besparen op haar begroting, nu zo’n 5,5 miljoen euro. ,,Misschien wel een kleine miljoen. Dan moeten we nog meer bezuinigen en dat wil ik niet. Het spelersbudget zou verder slinken waarmee de kans op een terugkeer naar de eredivisie ook kleiner wordt. We hebben ambities en willen Go Ahead verder omhoog brengen. Het investeringsfonds is in mijn ogen een uitstekende oplossing.”

Samenwerking
Omdat de Deventer club dit seizoen eigenlijk al geen rekening meer houdt met promotie, zijn in de winterstop geen grote uitgaven aan spelers te verwachten. De club wil twee of drie spelers huren. Daarbij is samenwerking met een grote buitenlandse club een serieuze optie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD