Volg ons

Cambuur Leeuwarden

Invaller Werkhoven goud waard voor Go Ahead, SC Cambuur en Volendam delen de punten

Invaller Werkhoven goud waard voor Go Ahead, SC Cambuur en Volendam delen de punten

Go Ahead Eagles boekte vrijdagavond in het eigen stadion een overwinning op Helmond Sport (3-1). Grote man aan de zijde van de ploeg uit Deventer was invaller Givan Werkhoven die in de laatste tien minuten twee keer het net van de tegenstander wist te vinden. SC Cambuur en FC Volendam deelden de punten (2-2).

Joey Suk opende in de 33ste minuut de score in het voordeel van Go Ahead Eagles. Na 69 minuten spelen wist Zeldenrust de gasten echter weer naast de thuisploeg te brengen (1-1). Werkhoven mocht in de 76ste minuut zijn opwachting maken als vervanger van Nemane. De invaller was vervolgens in de 81ste en 93ste minuut goed voor twee treffers en dus de zege van Go Ahead Eagles.

SC Cambuur – FC Volendam
De ploeg uit Leeuwarden kwam na een half uur spelen op 1-0 door Xander Houtkoop, hij tikte de bal binnen na een voorzet van Ricardo Kip. Lang konden de supporters van de thuisploeg echter niet genoeten van de voorsprong want één minuut later stond de 1-1 al op het scorebord, dit door Rodney Antwi (1-1). Huurling Daniel Crowley bracht SC Cambuur nog wel op voorsprong, maar invaller Anthony Berensteijn bepaalde in de 75ste minuut de eindstand op 2-2.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Cambuur Leeuwarden