woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieInvaller Carlone beslist duel in voordeel van FC Eindhoven: ‘Ontlading voor het...

Invaller Carlone beslist duel in voordeel van FC Eindhoven: ‘Ontlading voor het team’

Alessio Carlone was vrijdagavond, als invaller, in de blessuretijd trefzeker voor FC Eindhoven waardoor zijn ploeg de eerste overwinning boekte van het seizoen. Het doelpunt tegen RKC Waalwijk (0-1) was naar zeggen van de Belgische speler niet alleen een persoonlijk feestje, maar vooral erg belangrijk voor het elftal.

Drie punten
,,Een ontlading vooral voor het team, onze eerste drie punten en persoonlijk voor mij ook want dit zijn mijn eerste echte minuten. Dat ik mijn kans kan pakken is gewoon lekker”, aldus Carlone voor de camera van het You Tube kanaal van FC Eindhoven.

Blessuretijd
In de blessuretijd was het raak.,,Eerst kreeg Dennis nog een kans, ik keek nar de klok en zag dat het de negentigste minuut was. Bij die voorzet had ik wel gedacht dat die voor mijn voeten terecht zou komen, of ik had erop gehoopt en dus kon ik gewoon binnenschieten.”

Drie punten
Eindelijk kreeg FC Eindhoven loon naar werken. ,,We speelden redelijk goed iedere wedstrijd, vooral bij NEC waar we een schitterende wedstrijd speelden en toen met niets naar huis moeten is het mooi dat we nu drie punten hebben. Volgende week FC Den Bosch thuis, dan kunnen we weer een reeks neer gaan zetten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD