vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagIntezar (SteDoCo) : 'Ondanks dat we verloren hebben zijn dit mooie wedstrijden'

Intezar (SteDoCo) : ‘Ondanks dat we verloren hebben zijn dit mooie wedstrijden’

SteDoCo ging, zoals vooraf verwacht mocht worden, met duidelijke cijfers onderuit in de eerste ronde van de KNVB Beker tegen FC Utrecht (0-5). Ondanks de nederlaag keek Milad Intezar van de club uit de Derde Divisie met een goed gevoel terug op de confrontatie, zo gaf hij aan tegenover de camera van ESPN

De amateurploeg probeerde waar mogelijk ook de aanval te zoeken en parkeerde niet de spreekwoordelijke bus tegen FC Utrecht. ,,Je ziet we proberen op te bouwen, maar het is lastig tegen zo’n ploeg die gelijk druk zet en daarom moesten we snel de lange bal spelen. Het was een leuke wedstrijd, ondanks dat we verloren hebben zijn dit mooie wedstrijden. We hebben er zeker van genoten, maar vooraf wisten wij dat het heel lastig zou worden om van deze ploeg te winnen”, aldus Intezar tegenover de camera van de sportzender.

De vraag was tot wanneer de wedstrijd echt leuk was voor de speler van SteDoCo.,,Tot 0-0 en op een gegeven moment komen ze op voorsprong door een rommelgoal en dat was zonde. In de tweede helft begint de vermoeidheid een rol te spelen en je ziet dat die jongens veel fitter zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS