zondag, 25 februari 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsINTERVIEW | Spakenburg-aanvaller Diego Snepvangers op zoek naar een nieuwe uitdaging

INTERVIEW | Spakenburg-aanvaller Diego Snepvangers op zoek naar een nieuwe uitdaging

Diego Snepvangers mag van Spakenburg uitkijken naar een nieuwe club. De Blauwen en de linksbuiten nemen nog niet definitief afscheid van elkaar, maar een gesprek over verlenging van het huidige contract is op de lange baan geschoven. Snepvangers gaat, tot het eventueel tot een verlenging komt, op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Voor Diego Snepvangers was het huidige seizoen een eerste kennismaking met de Tweede Divisie in het algemeen en Spakenburg in het bijzonder. De linksbuiten kwam over van Helmond Sport, dat de 22-jarige aanvaller huurde van NAC Breda. ,,Ik wil komend seizoen ook weer in de Tweede Divisie spelen,” zegt Snepvangers in gesprek met Voetbal247.nl.

Klappen van de zweep
Hoewel de competitie in oktober al stil kwam te liggen, heeft de Brabander een goed gevoel overgehouden aan zijn eerste kennismaking met de Tweede Divisie. ,,Het voornaamste verschil met de Eerste Divisie is de trainingsintensiteit, qua niveau ontlopen de Eerste en Tweede Divisie elkaar niet zoveel. In de Tweede Divisie speel je vaker tegen ervaren spelers die het klappen van de zweep kennen.”

Ambitie
Ondanks het feit dat Snepvangers zeer te spreken is over het hoogste amateurniveau van Nederland, heeft hij nog geen definitieve streep gezet door de droom om profvoetballer te worden. ,,Die ambitie heb ik nog niet opgegeven nee. Ik ben nog jong en er zit nog rek in mijn ontwikkeling.”

Publiek
Om die ambitie te bewerkstelligen, zal hij zich wel moeten laten zien in de Tweede Divisie. ,,De Tweede Divisie bevalt nu al enorm en dan heb ik alleen nog maar wedstrijden meegemaakt, waarbij niet of nauwelijks publiek aanwezig mocht zijn. Ik ben heel benieuwd hoe het is als er wel mensen mogen komen,” zegt hij. Snepvangers zal, voor het zover is, wel eerst de zoektocht naar een nieuwe club succesvol moeten afronden. ,,Bij Spakenburg is de deur ook nog niet dicht, dus dat zou ook nog kunnen. Maar ik ga me nu vooral concentreren op het zoeken naar een andere club,” besluit de linksbuiten in gesprek met deze website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD