Volg ons

Tweede Divisie

INTERVIEW | John Blok: ‘Dat is ook de kwaliteit van HHC’

INTERVIEW | John Blok: ‘Dat is ook de kwaliteit van HHC’

Zaterdagmiddag had de koploper van de Tweede Divisie HHC Hardenberg het een helft lang heel lastig met SVV Scheveningen. Maar de thuisclub liet via haar spits Mehmet Aldogan kort voor en na rust twee kansen liggen waarna HHC de wedstrijd definitief naar zich toe trok. Trainer John Blok van de thuisclub over deze wedstrijd in gesprek met Voetbal247.nl.

Wat is je idee over de gehele wedstrijd John?
Ik ben wel teleurgesteld. Het was niet zo’n beste wedstrijd om naar te kijken denk ik. Zij waren de eerste 15 a 20 minuten de beteren, vooral via onze linkerkant. Er was toen veel beweging bij HHC. Maar daarna hadden we ze denk ik aardig onder controle, gaven we weinig weg en hadden we via Aldogan een geweldige kans vlak voor rust.

Dan kom je met een hoopvolle score uit de kleedkamer maar is het heel snel 0-1.
Ja, ik wees mijn spelers in de rust op concentratie maar dan stap je na een paar minuten een keer verkeerd in en ligt de 0-1 er toch meteen in. Dat is dan ook de kwaliteit van Hardenberg. Een kans en het is meteen raak ook.

En toen was daar die tweede kans voor Aldogan.
Ja, Aldogan kreeg zijn tweede grote kans maar het werd weer geen goal. Daarna hadden wij het een poosje weer lastig met de tegenstander, maar toen Amatkaryo er bij ons in kwam namen wij toch
weer wat meer de regie in handen. Ik wilde net Yani Bouras brengen toen de 0-2 viel. En daarmee was het gespeeld natuurlijk. Die 0-3 was ook niet belangrijk meer.

Je miste nogal wat spelers.
Ja dat klopt. Een schorsing en wat blessures. Maar daar wil ik me niet achter verschuilen. Karsten miste ook wat spelers. Uiteindelijk was er kwaliteitsverschil en dat zie je uiteindelijk terug in de uitslag. Ik hoef mijn spelers dan ook verder niets te verwijten. Voor de winterpauze liep het bij ons wat beter dan nu. Maar de geblesseerden zijn onderweg terug en ik heb er wel vertrouwen in dat we straks ook weer beter voetbal gaan laten zien.

De concurrentie onderin deed het ook niet veel beter.
Nee klopt, ik heb de uitslagen gezien. Maar de competitie is nog lang. Volgende week spelen we bij GVVV. We gaan gewoon weer proberen drie punten mee naar Scheveningen te nemen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie