dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieInteresse TEC in Blijham wordt concreet

Interesse TEC in Blijham wordt concreet

TEC maakt serieus werk van het vastleggen van Matthijs Blijham. De 22-jarige verdediger van Hercules heeft inmiddels een gesprek gehad over een overstap naar de club uit Tiel.

Maatschappelijke carrière

Blijham ontving bovendien reeds een aanbieding van TEC, meldt het AD. Toch is het ook zeker niet uitgesloten dat de mandekker bij Hercules blijft. ,,Mogelijk kan ik iets bij Hercules doen met mijn maatschappelijke carrière. Dat ik blijf, is ook een optie. Ik wil mijn keuze voor de winterstop maken.”

Ambitie
Eerder zei de oud-speler van Spakenburg dat zijn ambitie wel in de Tweede Divisie ligt: ,Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik in de tweede divisie wil voetballen, maar mocht het niet doorgaan, dan blijf ik met evenveel plezier bij Hercules.“

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD