Volg ons

Headlines

Interesse voor NAC-viertal zwelt aan

Interesse voor NAC-viertal zwelt aan

NAC Breda wacht een turbulente transferzomer. Indiende de Brabantse club niet weet te promoveren via de nacompetitie, dreigt het enkele sterkhouders te verliezen. Nadat Jorn Brondeel al tekende bij FC Twente, azen Eredivisieclubs ook op Cyriel Dessers, Fabian Sporkslede en Arno Verschueren.

Volgens BN/De Stem heeft Verschueren de interesse te danken aan zijn recente goede spel als middenvelder. Sporkslede sprak zelf de wens uit volgend seizoen in de Eredivisie te spelen: ,,Spelers zonder ambitie, horen niet bij NAC. Ik heb veel ambitie, natuurlijk. Volgens mijn zaakwaarnemer is er interesse uit de Eredivisie. Ik focus mij op het einde van het seizoen. Het allerliefst groei ik met NAC, naar de Eredivisie”, zegt hij met BN/De Stem.

De meeste belangstelling is er echter voor spits Cyriel Dessers. Volgens Voetbal International azen PEC Zwolle, FC Utrecht en FC Twente op de Belg.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Headlines