Volg ons

Headlines

Interesse voor NAC-viertal zwelt aan

Interesse voor NAC-viertal zwelt aan

NAC Breda wacht een turbulente transferzomer. Indiende de Brabantse club niet weet te promoveren via de nacompetitie, dreigt het enkele sterkhouders te verliezen. Nadat Jorn Brondeel al tekende bij FC Twente, azen Eredivisieclubs ook op Cyriel Dessers, Fabian Sporkslede en Arno Verschueren.

Volgens BN/De Stem heeft Verschueren de interesse te danken aan zijn recente goede spel als middenvelder. Sporkslede sprak zelf de wens uit volgend seizoen in de Eredivisie te spelen: ,,Spelers zonder ambitie, horen niet bij NAC. Ik heb veel ambitie, natuurlijk. Volgens mijn zaakwaarnemer is er interesse uit de Eredivisie. Ik focus mij op het einde van het seizoen. Het allerliefst groei ik met NAC, naar de Eredivisie”, zegt hij met BN/De Stem.

De meeste belangstelling is er echter voor spits Cyriel Dessers. Volgens Voetbal International azen PEC Zwolle, FC Utrecht en FC Twente op de Belg.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Headlines