zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlHeadlinesInteresse voor NAC-viertal zwelt aan

Interesse voor NAC-viertal zwelt aan

NAC Breda wacht een turbulente transferzomer. Indiende de Brabantse club niet weet te promoveren via de nacompetitie, dreigt het enkele sterkhouders te verliezen. Nadat Jorn Brondeel al tekende bij FC Twente, azen Eredivisieclubs ook op Cyriel Dessers, Fabian Sporkslede en Arno Verschueren.

Volgens BN/De Stem heeft Verschueren de interesse te danken aan zijn recente goede spel als middenvelder. Sporkslede sprak zelf de wens uit volgend seizoen in de Eredivisie te spelen: ,,Spelers zonder ambitie, horen niet bij NAC. Ik heb veel ambitie, natuurlijk. Volgens mijn zaakwaarnemer is er interesse uit de Eredivisie. Ik focus mij op het einde van het seizoen. Het allerliefst groei ik met NAC, naar de Eredivisie”, zegt hij met BN/De Stem.

De meeste belangstelling is er echter voor spits Cyriel Dessers. Volgens Voetbal International azen PEC Zwolle, FC Utrecht en FC Twente op de Belg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD