dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVInitiatief voor vervroegen duels in Tweede Divisie

Initiatief voor vervroegen duels in Tweede Divisie

GVVV is een initiatief gestart om haar thuiswedstrijden om half drie te kunnen aftrappen. De Veenendaalers zijn daarover in gesprek met de andere clubs in de Tweede Divisie.

Momenteel hanteert de KNVB 15.30 uur als standaard aanvangstijd voor duels tussen twee zaterdagclubs in de Tweede Divisie. Ook FOX Sports hanteert half vier standaard als aanvangsmoment voor haar uitzending van live-wedstrijden.

Ook vorig seizoen startte GVVV al een initiatief om haar duels te vervroegen. De ploeg van coach Niek Oosterlee besloot daartoe aan de hand van (financiële) cijfers dat een aanvangstijdstip van 15:30 uur negatieve effecten had op de publieke belangstelling bij de wedstrijden.

De KNVB geeft de thuisspelende club bij wedstrijden in de Tweede Divisie de ruimte om in onderling overleg met de tegenstander het aanvangstijdstip te bepalen. Om die reden is het voor GVVV mogelijk de rondgang wederom te starten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD