zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagIlguy is klaar bij OFC en pakt binnenkort zijn koffers

Ilguy is klaar bij OFC en pakt binnenkort zijn koffers

Imdat Ilguy heeft de knoop doorgehakt. Hij zal na het lopende seizoen vertrekken bij OFC. Na een lange periode bij club uit Oostzaan heeft de oefenmeester ervoor gekozen dat het tijd is geworden om elders aan de slag te gaan. OFC mag dan ook op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Ilguy klaar bij OFC

De oefenmeester heeft het idee dat het tijd is voor iets nieuws. “Het is een mooie tijd geweest bij OFC. Ik zit er nu, met een kleine onderbreking, zeven jaar. Ik denk dat het het juiste moment is om verder te kijken”, vertelt hij aan Het Amsterdamsche Voetbal. Veel ruchtbaarheid wil Ilguy overigens niet geven aan zijn vertrek, hij heeft het liefst dat iedereen binnen OFC zich blijft richten op de competitie. De club wil tenslotte bij de eerste vier clubs eindigen om kans te maken op promotie naar de Tweede Divisie.

Onzekere toekomst

Zijn toekomst is in ieder geval onzeker. “Het zal lastig worden om nu een club te vinden. Veel clubs zijn al bezet op dit niveau. Ik zal dus zeker ook buiten de regio moeten kijken. Ik zoek toch wel minimaal iets op eersteklasse niveau. Of dat op een zaterdag of zondagclub is maakt me niet uit”, aldus de woorden van Ilguy.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD