vrijdag, oktober 22, 2021
HomeCompetitiesTweede Divisie'Ik denk dat het heel verstandig is nu geen 'paniek-dingen' te doen...

‘Ik denk dat het heel verstandig is nu geen ‘paniek-dingen’ te doen bij IJsselmeervogels’

IJsselmeervogels zit in zwaar weer nu de club is weggezakt naar de degradatiezone. Doelman Jaimy Schaap leek na afloop echter een opvallend beroep te doen op de beleidsbepalers van de Rooien.

,,Paniek is er zeker niet”, bezweerde Schaap tegenover RTV Utrecht. ,,Je weet dat je bij een club speelt waar voor geëist wordt. Wat ook logisch is. Als je zo presteert dan is er bij diegene die al langer meelopen geen paniek, maar misschien wel bij wat mensen omheen. Maar ik denk dat het heel verstandig is dat er nu geen ‘paniek-dingen’ gedaan worden.” Daarmee lijkt de doelman te doelen op de positie van trainer Berry Smit.

De coach zelf gaf ruiterlijk toe dat IJsselmeervogels ondermaats presteert de afgelopen weken: ,,Het is IJsselmeervogels-onwaardig. We weten dat we geen kampioensaspiraties hadden. Maar de doelstelling lijfsbehoud daar is IJsselmeervogels te groot voor”, aldus de Volendammer.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD