dinsdag, maart 9, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag IJzerman verruilt Harkemase Boys voor Alcides: 'Een gezellige club met ambitie'

IJzerman verruilt Harkemase Boys voor Alcides: ‘Een gezellige club met ambitie’

Alcides kan komend seizoen een beroep doen op Simon IJzerman. De middenvelder die momenteel bij Harkemase Boys niet veel aan spelen toe komt maakt de overstap naar de club die zijn wedstrijden speelt in de hoofdklasse van het zondagvoetbal.

- Advertentie -

Derby tegen MSC
,,Het eerste contact met Alcides kwam tot stand via mijn broer Pieter die keept in het eerste elftal. Bij Harkemase Boys was ik op een zijspoor beland en ik zocht een club waar ik het plezier weer helemaal terug zou kunnen krijgen. Daardoor kwam Alcides dus in beeld. Ik ken Alcides als een gezellige club met de nodige ambitie. Het is natuurlijk ook fantastisch om komend seizoen de derby te kunnen spelen met deze club tegen MSC. Ik hoop bij mijn nieuwe club echt weer veel wedstrijden te kunnen spelen met het nodige plezier”, aldus IJzerman tegenover Voetbal247.

Keuze van de trainer
De voorgaande seizoenen in dienst van Harkemase Boys kon IJzerman steevast rekenen op een basisplaats. Dat was het huidige seizoen anders. ,,De trainer bij Harkemase Boys, Tieme Klompe, deed dit seizoen liever een beroep op een ander type speler. Die keuze is natuurlijk helemaal aan hem, maar na ieder seizoen een vaste waarde te zijn geweest is dat zwaar en was het naar mijn mening dus tijd om voor iets anders te kiezen.”

Loopbaan
De 26-jarige IJzerman kwam in het verleden onder andere uit voor FC Emmen, PEC Zwolle en WKE. Van de laatste club maakte hij in 2016 de overstap naar Harkemase Boys.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES