Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels ziet Van de Laar niet meer terug

IJsselmeervogels ziet Van de Laar niet meer terug

Mike van de Laar zal dit seizoen niet meer in actie komen. De middenvelder van IJsselmeervogels raakte in het duel met Jong FC Groningen geblesseerd. Gevreesd werd voor een ernstige knieblessure dit is nu ook werkelijkheid geworden. De 24-jarige heeft zijn kruisband gescheurd.

Voorste kruisband en buitenmeniscus

Jeroen Douma, hoofd medische staf van IJsselmeervogels, in een reactie op de clubs: “Mike had gisteren een afspraak bij de orthopeed en eveneens een MRI-scan gepland. Daaruit is gebleken dat Mike zijn voorste kruisband heeft afgescheurd en letsel heeft aan zijn buitenmeniscus.”

Gekozen voor operatie

“In overleg tussen Mike, de orthopeed en de medische staf is gekozen voor een operatie. Over de operatiedatum volgt later nog een vervolggesprek. De verwachte revalidatietijd van zo’n operatie is zes tot negen maanden. De uitslag was waar we al bang voor waren.” Van de Laar was aan een sterk seizoen bezig en scoorde al zes keer in de Derde Divisie Zaterdag. Hij krijgt de tijd om te revalideren, want hij heeft een contract tot de zomer van 2018.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag