Volg ons

Tweede Divisie

IJsselmeervogels ziet Gillian Justiana per direct stoppen

IJsselmeervogels ziet Gillian Justiana per direct stoppen

IJsselmeervogels moet kort voor de start van de competitie weer de transfermarkt op. Gillian Justiana stopt per direct als voetballer om assistent-bondscoach van het Curaçaose nationale elftal te worden.

De 29-jarige oud-prof kwam in 2017 naar de Westmaat en speelde 93 officiële duels voor de Rooien. Vorig seizoen was de linksback, ook vaak als middenvelder opgesteld, bovendien aanvoerder. Ook dit seizoen leek hij de beoogde aanvoerder.

,,Gillian heeft er ook bij ons nooit een geheim van gemaakt ambities te hebben in het trainersvak en op termijn trainer te willen worden in het betaald voetbal. Nu hij nota bene door Guus Hiddink werd benaderd om als assistent aan de slag te gaan voor de nationale ploeg van zijn land, werd die lokroep plotseling heel sterk. We gunnen Gillian deze overstap natuurlijk van harte en waren bereid mee te werken ondanks zijn doorlopende contract. Dit betekent wel dat we zo vlak voor de transferdeadline nog op zoek gaan naar mogelijke versterking van de selectie”, reageert Erwin van der Lugt namens de technische commissie op de clubsite.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie