dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieClubsIJsselmeervogels voegt Pim ten Have toe aan selectie voor volgend seizoen

IJsselmeervogels voegt Pim ten Have toe aan selectie voor volgend seizoen

Bij IJsselmeervogels is men nog niet klaar met het op peil brengen van de selectie voor het seizoen 2022-2023.

Gisteren voegde men de 25-jarige Pim ten Have toe aan de selectie. Een
multifunctionele verdediger, dit seizoen nog uitkomend voor 3 e divisionist Excelsior’31 maar volgend jaar spelend in het rood-wit van de Vogels. De belangrijkste reden van het vertrek van ten Have bij de club uit Rijssen is zijn besluit om na het beëindigen van zijn masterstudie aan de Rijksuniversiteit van Groningen te verhuizen naar Utrecht, waar hij wel graag op niveau wilde blijven spelen.

IJsselmeervogels kreeg hier lucht van en legde Pim vast voor 1 seizoen.
Wat voor een soort speler is Pim ten Have? Erwin van der Lugt: “ Een betrouwbare, snelle verdediger die al heel wat ervaring heeft om op topniveau te presteren. Bovendien is Pim niet alleen inzetbaar in het hart van de defensie maar ook als linksback, hetgeen hem multi-inzetbaar maakt”.

Bij IJsselmeervogels voor Pim tevens een hernieuwde samenwerking met trainer Gert Peter de Gunst, trainer van het toenmalige belofteteam van PEC Zwolle en huidige trainer bij IJsselmeervogels.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD