zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels verlengt met 'teleurgestelde' Robbert Olijfveld

IJsselmeervogels verlengt met ’teleurgestelde’ Robbert Olijfveld

Het kan verkeren: uitgerekend op de dag dat Robbert Olijfveld zijn twijfels uitspreekt over zijn overstap van ASWH naar IJsselmeervogels, verlengt de aanvaller zijn contract bij de Rooien tot de zomer van 2019.

Trainerswissel
In het AD stelt Olijfveld over zijn eerste maanden bij de Rooien: ,,Ik had er meer van verwacht, van mijn overgang en het spelen voor deze club. Ik had gedacht meer te kunnen voetballen en meer te laten zien. Maar dat heeft, denk ik, ook wel met de trainerswissel te maken.” Al nuanceert hij dat wel: ,,Het is niet zo dat ik nu ongelukkig ben, hoor. Toen ik de stap van Sparta naar ASWH maakte, dacht ik nog zo snel mogelijk terug te keren naar een profclub. Mijn droom heb ik nog niet helemaal losgelaten. Al weet ik ook niet hoe groot de kans is dat ik nog naar het betaalde voetbal kan. Gebeurt het niet, dan is het ook goed. Ik probeer nu mijn kansen hier te pakken. Ik heb het beste van mezelf bij IJsselmeervogels nog niet laten zien. Dat wordt nu wel echt tijd.”

Goede indruk
De technische commissie kent echter geen twijfel over de kwaliteiten van Olijfveld en besloot na een positief gesprek met de aanvaller om haar optie te lichten: ,,Robbert heeft tot nu toe een goede indruk op ons achtergelaten en zet zijn goede spel dat hij bij ASWH liet zien bij ons door. Daardoor besloten we om met elkaar om de tafel te gaan. Tijdens de gesprekken bleek al snel dat zowel Robbert als wij graag met elkaar door wilden”, stelt de technische commissie in haar toelichting.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD