zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels 'verifieert' kritiek op trainer Ted Verdonkschot

IJsselmeervogels ‘verifieert’ kritiek op trainer Ted Verdonkschot

IJsselmeervogels likt de wonden van het roerige afgelopen weekend. Het zal concurrent AFC de titel in de Tweede Divisie pakken, maar nog ingrijpender was het artikel in de Gooi en Eemlander waarin werd gesteld dat het merendeel van de selectie geen vertrouwen meer zou hebben in trainer Ted Verdonkschot.

Naar aanleiding van dat verhaal hebben de Rooien deze week de nodige gesprekken gepland. ,,We gaan nu eerst verifiëren of het verhaal wel klopt”, zegt André van Diermen, voorzitter van de technische commissie, in het AD. ,,Uit de recente gesprekken die wij met 75 procent van de spelers hebben gevoerd, kwam een ander beeld naar voren. Slechts drie of vier spelers, die wel in de groep van volgend jaar zitten, hadden wat moeite met de communicatie en slechts een enkeling met de tactiek. Dat is dus heel anders dan het merendeel van de groep, zoals nu is gesuggereerd.”

Vooralsnog verwacht Van Diermen niet dat het artikel gevolgen heeft voor de positie van Verdonkschot: ,,Op basis van de huidige informatie is het een en ander absoluut niet voldoende om afscheid van Ted te nemen. We hebben de intentie om met elkaar door te gaan. Maar als het om meer dan drie jongens gaat, dan komt het misschien toch anders te liggen. Dat zal, neem ik aan, ook zo voor Ted zelf gelden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD