vrijdag, 1 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels-verdediger levert per direct contract in

IJsselmeervogels-verdediger levert per direct contract in

IJsselmeervogels ziet per direct verdediger Jesse Wielinga vertrekken. De 27-jarige verdediger leverde maandagavond na een gesprek met de TC zijn contract in en hoopt in de winterstop een nieuwe club te vinden.

Wielinga kwam afgelopen zomer over van SteDoCo, waar hij vijf seizoenen had gespeeld. Eerder was hij ook actief bij RKC Waalwijk en LRC Leerdam. ,,De 27-jarige verdediger kwam gegeven de inspanning die het kost om vier keer per week naar Bunschoten-Spakenburg te reizen in combinatie met het perspectief op speeltijd afgelopen maandag in gesprek met de technische commissie. Jesse Wielinga kwam in officiële wedstrijden in totaal negen keer in actie voor IJsselmeervogels”, is te lezen op de clubsite van de Rooien.

Erwin van der Lugt: ,,In dit gesprek heeft Jesse besloten zijn contract te willen ontbinden om zo deze winterstop fris op zoek te kunnen naar een andere club. Die wens respecteren wij en hebben daarom in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD