Volg ons

Tweede Divisie

IJsselmeervogels ‘underdog’ tegen Eagles; wedstrijd zaterdag uitgesteld

IJsselmeervogels ‘underdog’ tegen Eagles; wedstrijd zaterdag uitgesteld

Trainer Gert Kruys heeft zijn team IJsselmeervogels voor de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles nadrukkelijk in de rol van underdog geplaatst.

In gesprek met IJsselmeervogels TV verklaarde hij: ,,Zij zijn de profs, wij de amateurs. Zij trainen dus ook veel meer dan wij. Dus zijn zij vanavond de favoriet. Natuurlijk weet ik ook wel dat bekervoetbal vaak extra krachten los kan maken. Wij maken een kans als het lang gelijk blijft en zij daar misschien onrustig van worden.”

Kruys refereerde daarbij aan het seizoen 2012/2013, toen hij ook trainer van IJsselmeervogels was en toen met zijn team Helmond Sport en FC Emmen uit het toernooi knikkerde. Dat leverde uiteindelijk een mooie bekerwedstrijd tegen Ajax op. Voor vanavond mist Kruys sterkhouders Danny van den Meiracker en Gwaeron Stout. Beiden zijn geschorst.

Overigens is de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen GVVV uitgesteld naar zaterdag 22 februari. Dit heeft te maken met de regel dat een voetbalteam niet binnen 48 uur twee wedstrijden kan spelen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie