Volg ons
IJsselmeervogels De Westmaat

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels test oud-FC Utrecht-verdediger

IJsselmeervogels test oud-FC Utrecht-verdediger

IJsselmeervogels heeft de oefenwedstrijd tegen Heukelum benut om een nieuwe speler te testen. Yannick Cortie speelde de afgelopen seizoenen in het betaalde voetbal, maar hij zit nu zonder club. Zodoende wordt de linkerverdediger getest.

Speciaal duel voor Meijdam

Donderdagavond stond hij aan de aftrap in het duel tegen de tweedeklasser. Dit was een speciale feestwedstrijd op De Westmaat, want spits Ferry Meijdam maakte afgelopen zomer de overstap van Heukelum naar de Rooien. Het werd een eenzijdige wedstrijd, waarin Meijdam één keer scoorde en er uiteindelijk liefst negen treffers vielen voor IJsselmeervogels. Wouter de Graaf was met een hattrick de grote man in de 9-0-zege.

Vaste waarde bij Helmond Sport

Opvallend was dus het meespelen van Cortie, zo meldt RTV Utrecht. De verdediger speelde lange tijd voor FC Utrecht, maar vorig seizoen werd hij verhuurd aan Helmond Sport. In de Domstad kwam hij tot zeven optredens, vorig seizoen speelde de 23-jarige verdediger liefst 24 duels waarvan 23 als basisklant. Een langer verblijf in Helmond zat er echter niet in en ook een stage bij Go Ahead Eagles leverde niets op. Nu probeert hij het dus bij IJsselmeervogels.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag