Volg ons
IJsselmeervogels Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels stuurt gepeperde rekening naar Quick Boys

IJsselmeervogels stuurt gepeperde rekening naar Quick Boys

De schade aan het veld van IJsselmeervogels is vastgesteld op 17.500 euro. Dit bedrag gaat de club uit Bunschoten-Spakenburg dan ook verhalen op Quick Boys. De Katwijkse club heeft inmiddels de rekening ontvangen voor de spoedreparatie aan het kunstgrasveld.

Fakkels en rookbommen

Op 10 december ging het mis tijdens het duel tussen IJsselmeervogels en Quick Boys. Een deel van de aanhang van de bezoekers kon zich niet gedragen en gooiden onder meer fakkels en rookbommen het veld op. Het zorgde voor grote brandplekken op het veld. Een aantal dagen later moest IJsselmeervogels aan de slag voor de KNVB Beker tegen sc Heerenveen, waardoor het veld spoedig moest worden hersteld.

Definitieve reparatie nog niet gepland

Dit is nog niet de volledige reparatie, zo laat secretaris Theo Muijs weten aan AD/Amersfoortse Courant. “De kunstgrasmat is met een noodreparatie gerepareerd. De definitieve reparatie is nog niet gepland, want dat moet in overeenstemming met de KNVB. Ik verwacht dat hij in het voorjaar plaatsvindt.” Quick Boys heeft al laten weten de kosten te gaan verhalen op de daders.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag