dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagIJsselmeervogels stuurt gepeperde rekening naar Quick Boys

IJsselmeervogels stuurt gepeperde rekening naar Quick Boys

De schade aan het veld van IJsselmeervogels is vastgesteld op 17.500 euro. Dit bedrag gaat de club uit Bunschoten-Spakenburg dan ook verhalen op Quick Boys. De Katwijkse club heeft inmiddels de rekening ontvangen voor de spoedreparatie aan het kunstgrasveld.

Fakkels en rookbommen

Op 10 december ging het mis tijdens het duel tussen IJsselmeervogels en Quick Boys. Een deel van de aanhang van de bezoekers kon zich niet gedragen en gooiden onder meer fakkels en rookbommen het veld op. Het zorgde voor grote brandplekken op het veld. Een aantal dagen later moest IJsselmeervogels aan de slag voor de KNVB Beker tegen sc Heerenveen, waardoor het veld spoedig moest worden hersteld.

Definitieve reparatie nog niet gepland

Dit is nog niet de volledige reparatie, zo laat secretaris Theo Muijs weten aan AD/Amersfoortse Courant. “De kunstgrasmat is met een noodreparatie gerepareerd. De definitieve reparatie is nog niet gepland, want dat moet in overeenstemming met de KNVB. Ik verwacht dat hij in het voorjaar plaatsvindt.” Quick Boys heeft al laten weten de kosten te gaan verhalen op de daders.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD