Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels strooit met transfernieuws

IJsselmeervogels strooit met transfernieuws

Bij IJsselmeervogels wordt niet alleen aan de korte termijn gedacht. De club kijkt ook alvast vooruit naar de toekomst en dat heeft zowel Wouter de Graaf als Christopher Connor een hernieuwd contract bij de ploeg uit de Derde Divisie opgeleverd. Hun contracten werden met één seizoen verlengd tot de zomer van 2018. Boy Mulder heeft op zijn beurt laten weten te willen vertrekken bij IJsselmeervogels.

Twee contractverlengingen

Het eerste talent wiens contract is verlengd bij IJsselmeervogels is dat van Connor. De negentienjarige linksback maakte in maart 2016 de overstap naar de hoofdmacht van IJsselmeervogels. Hij doorliep bij die club ook de jeugdopleiding. Nu wordt hij, mede met het vizier alvast op de toekomst gericht, beloond met een contractverlenging tot in ieder geval de zomer van 2018. Naast Connor kon ook De Graaf rekenen op goed nieuws. De 21-jarige aanvaller ging in het seizoen 2015-2016 van de B-selectie over naar de hoofdmacht.

Ook vertrek bij IJsselmeervogels

Boy Mulder heeft er op zijn beurt voor gekozen om IJsselmeervogels na het lopende seizoen de rug toe te keren. De doelman gaat volgens de clubsite op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat hij in Spakenburg niet aan spelen toekomt, zal daar ongetwijfeld mee te maken hebben. Het vertrek van Mulder betekent goed nieuws voor de zeventienjarige Jan van Willige. Hij schuift volgend seizoen door naar de hoofdmacht.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag