donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersIJsselmeervogels staat op ‘veilige plek’ na zege op De Treffers

IJsselmeervogels staat op ‘veilige plek’ na zege op De Treffers

De 19-jarige keeper Julian Prinsen lijkt een vreemde eend in de bijt bij IJsselmeervogels. Tussen alle gevestigde namen is de tiener een ‘broekie’. De vervanger van Jaimy Schaap toonde tegen De Treffers zijn klasse en hield de nul. De Vogels wonnen met 1-0 door een treffer van Danny van den Meiracker.

 

Julian Prinsen is bezig aan zijn zesde seizoen op de Westmaat. De uit Amersfoort-Nieuwland afkomstige doelman begon zijn voetballoopbaan bij ASC Nieuwland en doorliep vanaf Onder 15-1 alle selectie-teams van IJsselmeervogels. Afgelopen zomer stapte de Amersfoorter over naar de A-selectie.

 

“Julian is een talentvolle keeper die zich in de voorbereiding en de eerste weken van het seizoen heeft laten zien. In de luwte ontwikkelt hij zich steeds dichter richting het niveau van Jaimy en Stef. ”, wist Erwin van der Lugt van de TC, eerder dit seizoen.

Na de 1-0 van Van den Meiracker was het na de rust De Treffers dat de klok sloeg. De gasten stuurden ook verdediger Balkestein naar de frontlinie maar Julian Prinsen hield de nul. De Vogels staan nu op de vijftiende plek.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD