Volg ons
Berry Powel IJsselmeervogels

Tweede Divisie

IJsselmeervogels speelt met vuur tegen De Dijk

IJsselmeervogels speelt met vuur tegen De Dijk

IJsselmeervogels heeft een 4-3 zege geboekt op De Dijk, maar maakte het zichzelf onnodig moeilijk na een 3-1 ruststand.

De Rooien leverden een prima eerste helft af en kwamen daarin al na drie minuten via Oktay Ozturk vanaf de strafschopstip op 1-0. Hij benutte een door Robbert Olijfveld verdiende strafschop. De vroeg tegentreffer deed De Dijk ditmaal niet mentaal knakken, want eerst was het Tim Ruder met een goede kans, gevolgd door enkele minuten later een knappe treffer van Lars Raaijen: 1-1. Al snel kwam IJsselmeervogels echter alweer aan de leiding toen Shanon Carmelia doorkwam over de linkerflank en Berry Powel bediende: 2-1. Een rake kopbal van Gevero Markiet betekende na een half uur de 3-1.

Na rust nam De Dijk meer risico’s en werd daarbij geholpen door een gemakzuchtige thuisploeg. Na een klein uur tikte Damian Menzo de 3-2 binnen en vlak daarna werd het zelfs 3-3 toen vermoedelijk de kleinste man van het veld, Tony Tol, de gelijkmaker tegen zijn oude club binnentikte. In de slotfase, nadat De Dijk-doelman Roy Pistoor al enkele belangrijke reddingen had verricht, maakte Olijfveld de beslissende 4-3. Omdat TEC geen punten pakte, blijft de afstand tussen De Dijk en de ploeg uit Tiel onveranderd, al heeft de equipe van Jochem Twisker nog maar vijf duels om de vier punten achterstand goed te maken om zo rechtstreekse degradatie af te wenden.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie