maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels slaat dubbelslag bij HFC: Khalid Tadmine en Daniël van Son vastgelegd

IJsselmeervogels slaat dubbelslag bij HFC: Khalid Tadmine en Daniël van Son vastgelegd

IJsselmeervogels heeft een dubbelslag geslagen bij Koninklijke HFC. De Rooien versterken zich voor volgend seizoen met Khalid Tadmine en Daniël van Son. Dat bevestigen meerdere bronnen aan Voetbal247.nl.

Profdroom
Tadmine kwam in de zomer van 2018 naar Haarlem, nadat een doorbraak bij Almere City FC uitbleef. De inmiddels 25-jarige aanvaller liet bij HFC geregeld zijn klasse zien en kan zowel als spits, maar ook als buitenspeler uit de voeten. De afgelopen jaren hoopte Tadmine nog wel op een terugkeer naar het betaald voetbal: ,,Een stap terug is niet altijd slecht voor je. Zo hoop ik er uiteindelijk twee vooruit te zetten. Het profvoetbal zit zeer zeker nog in mijn hoofd. HFC heeft me ook gezegd: we gaan zorgen dat je fit bent en dat je zoveel mogelijk wedstrijden speelt in de Tweede Divisie, zodat ze me op die manier verder kunnen helpen. Tegelijkertijd help ik de club natuurlijk ook verder”, gaf hij aan in een interview met ELF Voetbal.

Multifunctioneel
Van Son kwam een jaar eerder naar HFC. Hij verliet FC Volendam, waar hij drie seizoenen actief was geweest. Eerder speelde hij in de jeugd van FC Utrecht, AFC, FC Purmerend en KGB. Van Son (26) kan zowel als vleugelverdediger, middenvelder en als vleugelaanvaller uit de voeten.

Populaire route
Spelers van de Koninklijke HFC zijn de afgelopen jaren flink in trek in Spakenburg. Bij rivaal Spakenburg zijn of waren de afgelopen jaren Robin Eindhoven, Floris van der Linden, Roy Castien en Kevin Sterling actief. IJsselmeervogels hengelde eerder Kevin de Visser binnen, maar die overstap werd geen succes. Ook Ted Verdonkschot maakte als trainer de overstap van HFC naar de rode zijde van de Westmaat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD