Volg ons

IJsselmeervogels

IJsselmeervogels richt pijlen op Ted Verdonkschot

IJsselmeervogels richt pijlen op Ted Verdonkschot

Na flirts met Danny Buijs en Eric Speelziek is IJsselmeervogels uitgekomen bij Ted Verdonkschot als beoogde trainer voor volgend seizoen. Dat meldt RTV Utrecht.

Rook
Volgens de regionale omroep zijn de Rooien en Verdonkschot in verregaande onderhandelingen. De huidig coach van Koninklijke HFC zou voor een jaar gaan tekenen op de Westmaat. André van Diermen, voorzitter van de technische commissie, wil de interesse ontkennen noch bevestigen, maar zegt wel: ,,Waar rook is, daar is vuur.”

Succestrainer
Verdonkschot geniet een uitstekende reputatie. De afgelopen anderhalf jaar bewees hij zijn vakmanschap bij Koninklijke HFC, waarbij de club met bescheiden budget vorig seizoen handhaving wist te bewerkstelligen en dit seizoen zelfs uitstekend presteert. Eerder was ook zeer succesvol bij Rijnsburgse Boys en verdienstelijk als trainer van Quick Boys en HHC Hardenberg.

Buijs
IJsselmeervogels had aanvankelijk Danny Buijs op de korrel als nieuwe trainer. De huidig trainer van Kozakken Boys legde een aanbieding echter naast zich neer om te wachten op een kans in het betaald voetbal. Ook Eric Speelziek was in beeld, maar die had zijn ja-woord reeds gegeven aan hoofdklasser Sparta Nijkerk.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over IJsselmeervogels