maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagIJsselmeervogels plukt Samir Merraki weg bij VVOG

IJsselmeervogels plukt Samir Merraki weg bij VVOG

IJsselmeervogels heeft zich versterkt met Samir Merraki. De 23-jarige middenvelder, die ook als vleugelspeler kan acteren, komt over van VVOG en tekent een contract tot de zomer van 2018, met een optie voor nog een extra seizoen.

Multi-inzetbaar

De Lelystedeling speelde eerder bij Go-Ahead Kampen, SV Lelystad’67 en in de jeugdopleiding van Almere City. “Samir is een creatieve, balvaste middenvelder. De afgelopen jaren heeft hij laten zien te beschikken over scorend vermogen. Grootste voordeel vinden we echter zijn multi-inzetbaarheid, want Samir kan op alle posities op het middenveld uit de voeten en heeft dit jaar ook al enkele keren als vleugelspits gespeeld bij VVOG. We zijn dan ook blij om Samir komend seizoen te verwelkomen op de Westmaat”, jubelt de technische commissie van de Rooien op de clubsite.

Leg je niet zomaar naast je neer

Merraki verlaat VVOG met pijn in zijn hart, vertelt hij op de clubsite van de Harderwijkers: “Ik had de intentie om twee jaar te blijven bij VVOG, maar interesse van IJsselmeervogels leg je niet zomaar naast je neer. Het heeft een tijd geduurd voordat ik met VVOG rond was, maar uiteindelijk zijn wij toch tot een akkoord gekomen. Ik begrijp dat veel supporters het jammer vinden dat ik vertrek en dat kan ik ook goed begrijpen. Ik wens VVOG verder veel succes en dank de club voor de kansen die ze mij hebben geboden.” IJsselmeervogels legde eerder al Robbert Olijfveld (ASWH), Yannick Cortie (SC Teutonia), Nassim Barkoki (SV Spakenburg) en Berry Powel (Kozakken Boys) vast voor volgend seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD