Volg ons

Excelsior Maassluis

IJsselmeervogels pakt in slotfase drie punten tegen Excelsior Maassluis

IJsselmeervogels pakt in slotfase drie punten tegen Excelsior Maassluis

IJsselmeervogels en Excelsior Maassluis leken zaterdagmiddag af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Zes minuten voor tijd wist Dylan Chiazor echter de thuisploeg alsnog de drie punten te bezorgen (1-0).

Fantastisch afstandsschot 
Robbert Olijfveld kreeg na vier minuten spelen een goede kans om de ploeg uit Spakenburg op voorsprong te zetten, zijn inzet werd echter gekeerd. In de eerste helft was IJsselmeervogels sterker dan de tegenstander, maar men kon dit in de eerste vijfenveertig minuten niet uitdrukken in de stand. Met een fantastisch afstandsschot wist Chiazor kort voor tijd toch de doelman van Excelsior Maassluis te passeren (1-0).

Eerste overwinning
IJsselmeervogels bezet momenteel de twaalfde plaats in de Tweede Divisie. Het was pas de eerste zege in de competitie in 2018 voor IJsselmeervogels.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis