Volg ons
Ferry Meijdam IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels neemt spits Meijdam over van Heukelum

IJsselmeervogels neemt spits Meijdam over van Heukelum

Ferry Meijdam speelt komend seizoen voor IJsselmeervogels. De Rooien nemen de aanvaller over van Heukelum. Met Heukelum kwam Meijdam de afgelopen seizoenen uit in de derde klasse en met de overgang naar de Derde Divisie maakt de aanvaller dus een forse stap.

Veel scorende spits

In de derde klasse heeft Meijdam in meerdere seizoenen laten zien dat hij het net makkelijk weet te vinden. In drie jaar tijd wist hij 67 keer te scoren, waarvan zijn laatste seizoen het beste was. Meijdam scoorde liefst 31 keer en had daarmee een belangrijk aandeel in de derde plaats en promotie van Heukelum naar de derde klasse.

IJsselmeervogels beseft dat de transfer voor de goaltjesdief een grote stap is. “De stap naar de Derde divisie zal in eerste instantie wennen zijn”, meldt de technische commissie van IJsselmeervogels op de clubsite. “Voor Ferry is dit een kans zich verder te ontwikkelen en met zijn komst ontstaan aanvallend meer mogelijkheden. Ook omdat hij door zijn lengte en bouw een ander type speler is dan we al hebben. Al met al zijn we dan ook zeer tevreden met de komst van Ferry naar de Westmaat.”

Meijdam zelf reageerde verheugd op zijn transfer. De spits had geen rekening met een club als IJsselmeervogels gehouden. “Dat zie je niet aankomen. Dan vraag je toch eerst af waarom ze bij mij uitkomen. Zijn er geen anderen? Je hoort vaak genoeg dat die clubs spitsen uit de Jupiler League halen”, liet Meijdam weten in gesprek met Regio-Voetbal.nl. “Maar ik weet ook dat ik m’n goals maak. Ze hebben me vaak genoeg bekeken en beoordeeld en dus zullen ze er vertrouwen in hebben dat ik wat kan.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag