Volg ons
Ali Akla IJsselmeervogels Philip den Hartog Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels mist Akla tegen Harkemase Boys

IJsselmeervogels mist Akla tegen Harkemase Boys

IJsselmeervogels moet het zaterdag tegen Harkemase Boys stellen zonder Ali Akla. De behendige aanvaller, één van de revelaties van dit seizoen bij de Rooien, heeft nog te veel last van zijn hamstringblessure. En mogelijk is hij zelfs langer van de partij.

Echo maken

De aanvaller liep het kwetsuur op in het verloren uitduel tegen titelconcurrent FC Lisse. “Ik verwacht zaterdag niet te spelen. Woensdag laat ik een echo maken om te zien of er een scheurtje in mijn hamstring zit. Aan de hand daarvan moet blijken hoe lang de revalidatie zal duren”, reageert Akla tegenover TweedeDivisie.org.

Achterstand weer opgelopen

De blessure van Akla is een tegenvaller voor de ploeg van trainer Sandor van der Heide. De Rooien waren tot het duel met FC Lisse bezig aan een sterke reeks en droomden al stiekem van een kampioenschap. Door de nederlaag op Ter Specke bedraagt de achterstand op Lisse weer vier punten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag