zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagIJsselmeervogels mist Akla tegen Harkemase Boys

IJsselmeervogels mist Akla tegen Harkemase Boys

IJsselmeervogels moet het zaterdag tegen Harkemase Boys stellen zonder Ali Akla. De behendige aanvaller, één van de revelaties van dit seizoen bij de Rooien, heeft nog te veel last van zijn hamstringblessure. En mogelijk is hij zelfs langer van de partij.

Echo maken

De aanvaller liep het kwetsuur op in het verloren uitduel tegen titelconcurrent FC Lisse. “Ik verwacht zaterdag niet te spelen. Woensdag laat ik een echo maken om te zien of er een scheurtje in mijn hamstring zit. Aan de hand daarvan moet blijken hoe lang de revalidatie zal duren”, reageert Akla tegenover TweedeDivisie.org.

Achterstand weer opgelopen

De blessure van Akla is een tegenvaller voor de ploeg van trainer Sandor van der Heide. De Rooien waren tot het duel met FC Lisse bezig aan een sterke reeks en droomden al stiekem van een kampioenschap. Door de nederlaag op Ter Specke bedraagt de achterstand op Lisse weer vier punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD