woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsIJsselmeervogels zoekt 'type Sandor van der Heide'

IJsselmeervogels zoekt ’type Sandor van der Heide’

IJsselmeervogels wil snel handelen in de zoektocht naar een nieuwe trainer. De club zegt al een lijstje met kandidaten klaar te hebben als opvolger van de opgestapte Sandor van der Heide, die zijn hoofdtrainerschap bij de Rooien niet langer kon combineren met zijn assistent-trainerschap bij De Graafschap.

Nog geen gesprekken
,,Wij hebben ons eigen lijstje”, stelt Marcel de Graaf, bestuurslid technische zaken, tegenover het AD. ,,Ik ga alleen niet zeggen hoeveel mensen daarop staan. Dat heeft geen zin. We verwachten ook dat andere kandidaten zich bij ons zullen melden.” De Vogels willen snel handelen, maar wil zich niet vastpinnen dat er woensdag bij de bekerwedstrijd tegen Noordwijk of volgende week zaterdag al een nieuw gezicht op de bank zit. Volgens voorzitter Frank van den Bos zijn er nog geen gesprekken met kandidaten gepland.

Kloon
IJsselmeervogels zegt een vergelijkbaar ’type Sandor van der Heide’ te zoeken: ,,We hebben heel prettig samengewerkt met Sandor. Dan loop je het gevaar dat we nu een kloon van hem gaan zoeken. We gaan op zoek naar iemand die de amateurwereld goed kent, die zich kan aanpassen aan onze normen en waarden en die niet als trainer met een profverleden ons als boertjes even komt vertellen hoe het allemaal moet. Het zou ideaal zijn om een trainer in dezelfde leeftijdscategorie als Sandor te vinden”, besluit Van den Bos in de krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD