Volg ons

IJsselmeervogels

IJsselmeervogels zoekt ‘type Sandor van der Heide’

IJsselmeervogels zoekt ‘type Sandor van der Heide’

IJsselmeervogels wil snel handelen in de zoektocht naar een nieuwe trainer. De club zegt al een lijstje met kandidaten klaar te hebben als opvolger van de opgestapte Sandor van der Heide, die zijn hoofdtrainerschap bij de Rooien niet langer kon combineren met zijn assistent-trainerschap bij De Graafschap.

Nog geen gesprekken
,,Wij hebben ons eigen lijstje”, stelt Marcel de Graaf, bestuurslid technische zaken, tegenover het AD. ,,Ik ga alleen niet zeggen hoeveel mensen daarop staan. Dat heeft geen zin. We verwachten ook dat andere kandidaten zich bij ons zullen melden.” De Vogels willen snel handelen, maar wil zich niet vastpinnen dat er woensdag bij de bekerwedstrijd tegen Noordwijk of volgende week zaterdag al een nieuw gezicht op de bank zit. Volgens voorzitter Frank van den Bos zijn er nog geen gesprekken met kandidaten gepland.

Kloon
IJsselmeervogels zegt een vergelijkbaar ‘type Sandor van der Heide’ te zoeken: ,,We hebben heel prettig samengewerkt met Sandor. Dan loop je het gevaar dat we nu een kloon van hem gaan zoeken. We gaan op zoek naar iemand die de amateurwereld goed kent, die zich kan aanpassen aan onze normen en waarden en die niet als trainer met een profverleden ons als boertjes even komt vertellen hoe het allemaal moet. Het zou ideaal zijn om een trainer in dezelfde leeftijdscategorie als Sandor te vinden”, besluit Van den Bos in de krant.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels