vrijdag, maart 5, 2021
Home Competities Tweede Divisie IJsselmeervogels maakt comeback bij VVSB, duel kort gestaakt

IJsselmeervogels maakt comeback bij VVSB, duel kort gestaakt

IJsselmeervogels heeft met de nodige moeite een 1-2 zege geboekt op VVSB. De Noordwijkerhouters gaven niet voor het eerst dit seizoen een voorsprong weg.

- Advertentie -

VVSB was in de beginfase de gevaarlijkste ploeg. De formatie van coach Eric Meijers was dichtbij een vroege openingstreffer via Lulinho Martins en even later Sonny ten Hoope. Enkele minuten later was het alsnog raak voor Sint Bavo. Frank Tervoert onderstreepte een uitstekende targetman te zijn en schoot een voorzet vanaf de rechterkant binnen: 1-0. VVSB kreeg bovendien kansen op een ruimere voorsprong, onder meer door een gevaarlijke vrije trap van Wesley Goeman en een schot van Danny Bakker.

Na rust schakelde Vogels een tandje bij en waren de verhoudingen in een tijdbestek van twee minuten compleet omgedraaid. Eerst was het Eef van Riel die gelijk maakte, een minuut later bracht Danny van den Meiracker de Rooien op voorsprong. De ingevallen Robbert Olijfveld kreeg twintig minuten voor tijd een grote kans op de nekslag voor VVSB, maar kreeg de bal niet onder controle. Verbazing was er kort daarna over het feit dat scheidsrechter Winkel het duel tijdelijk staakte en tien minuten naar binnen ging. VVSB maakte jacht op de gelijkmaker maar gaf daardoor ook ruimtes weg. Olijfveld kreeg meerdere mogelijkheden daarvan te profiteren, maar de aanvaller had het vizier niet op scherp. Zodoende bleef het 1-2, houdt IJsselmeervogels zicht op koploper AFC en zijn de zorgen voor VVSB groot: de achterstand op de veilige 14e plaats is opgelopen tot 11 punten.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES