dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieIJsselmeervogels loopt blauwtje bij Jeroen Rijsdijk

IJsselmeervogels loopt blauwtje bij Jeroen Rijsdijk

Jeroen Rijsdijk wordt toch niet de nieuwe trainer van IJsselmeervogels. De 44-jarige oefenmeester heeft de Rooien laten weten te bedanken voor de interesse, maar dat hij niet beschikbaar is. Dat meldt RTV Utrecht.

,,Ik was hartstikke gecharmeerd dat mijn oude club me wilde”, stelt Rijsdijk tegenover de regionale omroep. ,,Maar er speelt op dit moment ook een kans in het betaalde voetbal. Daar ben ik vanaf het begin open over geweest naar de Vogels. (..) Als die andere optie niet voorbij was gekomen, had ik er anders in gestaan. Maar ik moet ook eerlijk zijn. Ik heb de afgelopen vier jaar in het betaalde voetbal gewerkt, en ik heb mijn Coach Betaald Voetbal gehaald om te kijken waar mijn plafond ligt. Als je nu de stap terugzet naar de tweede divisie is het maar de vraag of je nog weer in beeld gaat komen.”

Rijsdijk besloot in augustus zijn contract bij Almere City FC, waar hij eerst als assistent werkte en later enkele maanden als interim hoofdtrainer, in te leveren. Hij was daarvoor actief bij Excelsior Maassluis en Jong Sparta.

IJsselmeervogels moet zodoende doorschakelen naar andere kandidaten. Eerder werden al Gert Kruys en Dennis van der Steen genoemd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD