Volg ons
Ali Akla IJsselmeervogels Philip den Hartog Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

IJsselmeervogels legt succesvol drietal gelijk langer vast

IJsselmeervogels legt succesvol drietal gelijk langer vast

IJsselmeervogels laat er geen gras over groeien om de goede serie van de afgelopen weken te benutten om spelers direct langer aan zich te binden. Na een paar moeilijke openingsweken begint het elftal van Sandor van der Heide steeds beter te draaien en de Rooien staan nu dan ook in de kopgroep van de Derde Divisie Zaterdag. Het levert drie sterkhouders direct een nieuw contract op.

Snel bewezen meerwaardes te zijn

Shanon Carmelia, Sherwin Grot en Ali Akla zijn de afgelopen zomer overgekomen van JVC Cuijk, Kozakken Boys en DVS’33 Ermelo. Carmelia en Grot wisten direct een basisplaats te veroveren en hun meerwaarde te bewijzen. Akla begon op de bank, maar na een goede bekerwedstrijd bij Quick Boys kwam ook de aanvaller in het elftal van Van der Heide. Deze week is de clubleiding tot een akkoord gekomen om bij te tekenen tot de zomer van 2019.

Stabiliteit en continuïteit

En ondanks dat het seizoen pas twee maanden onderweg is heeft de technische commissie dus al een vervolgstap gezet. “Shanon, Sherwin en Ali doen het tot nu toe erg goed. Na afstemming met de technische staf zijn de gesprekken gestart met de spelers en ook zij gaven aan het erg naar hun zin te hebben bij de club. Met de verlenging met twee seizoenen kiezen we voor stabiliteit en continuïteit in de selectie en bouwen we door aan een sterke selectie.”

Tien spelers liggen vast

De Rooien hebben nu namelijk al tien spelers vast liggen voor het seizoen 2017-2018. Naast Carmelia, Grot en Akla hadden namelijk zeven spelers uit de huidige selectie al een doorlopend contract. Het gaat om Jaimy Schaap, Jeffrey Buitenhuis, Dennis Hollart, Christiaan van Hussen, Jeffrey van den Dikkenberg, Mike van de Laar en Bryan Burgerhout. Na negen duels heeft IJsselmeervogels vier punten achterstand op koploper FC Lisse.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag