woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagIJsselmeervogels legt opnieuw drie spelers langer vast

IJsselmeervogels legt opnieuw drie spelers langer vast

IJsselmeervogels heeft een groot deel van de huidige selectie inmiddels vastliggen. De teller staat namelijk al op dertien spelers doordat Achraf Nejmi, Marciano van Leijenhorst en Ralph Hovestad hebben bijgetekend. Het voormalig Hercules-drietal is dit seizoen een vaste waarde op de rode kant van de Westmaat.

Twee keer tot 2019 en een optie

Nejmi en Van Leijenhorst hebben bijgetekend tot 2019. Hovestad had al een optie in zijn contract tot 2018 en deze is nu gelicht. Tevens is er een nieuwe optie genomen om te verlengen. André van Diermen van de technische commissie geeft uitleg. “Achraf is een belangrijke speler voor ons. Met zijn spelinzicht staat hij in zijn rol voor de verdediging bijna altijd op de juiste plek. Bovendien heeft Achraf het erg naar zijn zin, wat ook blijkt uit het feit dat we met elkaar tot een verlenging van twee extra seizoenen kwamen. Bij Ralph was het door zijn spel en de optie in zijn contract logisch om met elkaar om de tafel te gaan. Dat we met elkaar een nieuwe optie overeen zijn gekomen is vanuit dat licht bezien ook mooi. Ook met Marciano wilden we de gesprekken rondom contractverlenging niet te lang laten wachten. Met zijn sterke spel, zijn kopkracht, zijn splijtende dieptepasses en zijn goede karakter heeft Marciano laten zien dat IJsselmeervogels en hij goed bij elkaar passen.”

Dertien spelers liggen vast

Onlangs maakte IJsselmeervogels al bekend dat Sherwin Grot, Shanon Carmelia en Ali Akla hebben bijgetekend. De contracten van  Christiaan van Hussen, Mike van de Laar, Bryan Burgerhout, Jaimy Schaap, Jeffrey Buitenhuis, Dennis Hollart en Jeffrey van den Dikkenberg lopen al automatisch door tot de zomer van 2017. Hierdoor ligt er dus al een grote groep spelers vast. Van Diermen: “Het geraamte van de selectie voor het komende seizoen begint al flink vorm te krijgen. Zo creëren we rust in de selectie en bouwen we ondertussen door aan een sterke selectie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD